ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
Cumhuriyet Mah. Eski Sanayi Sitesi, 683 Sok. No 10 Muratpaşa/ANTALYA Posta Kodu 07010
Vizyon
Uluslararası standartlarda ileri mesleki yeterlilik seviyesine ulaşmış ve etik değerlere sahip bireyleri yetiştiren bir kurum olmak, Öğrencilerimizi; Türk milletinin ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı, alçak gönüllü, hile yapmayan, yalan söylemeyen, üreten ve ürettiğini ekonomik tüketen, başkalarının haklarına saygı gösteren ve düşüncelerini ifade edebilen, ekip ruhunu anlayıp, ekip çalışması yapabilen ve yönetebilen, değişen koşullara hızlı uyum sağlayan, hızlı karar verme ve problem çözme yeteneğine sahip, yüksek teknolojiyi takip ederek uygulayan ve yeni teknolojiler elde edebilen, birer birey olarak yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, tüketici değil, üretici olmayı öğretecek, çağımız yüksek teknolojisini kullanabilecek ve öğretebilecek seviyeye getirmek üzere, hizmet vermek için varız.
Öğrenci :2052
Öğretim Şekli :Tam gün - Tam yıl