ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Tişört Tasarımı Yarışmasında okulumuz öğrencisi İlçe üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür edip başarılarının devamını dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla okulumuzda yapılan etkinliğimizden kareler... Emeği geçen tüm öğretmen ve ögrencilerimize çok teşekkür ederiz... Bayramımız kutlu olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliğimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Cumhuriyet'e Doğru" adlı tiyatro oyununu izlemek için yerimizi aldık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü'nden kareler... Etkinliğimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

Okulumuzdaki öğretmenler ve personele, Bakanlığımızca yayınlanan 2024/ 35 Genelge doğrultusunda Muratpasa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Metin Sağlam tarafından İş Sağlığı ve  Güvenliği hakkında bilgilendirme yapılmıştır.